hr de
  • IZOMONTING je tvrtka za izvođenje izolaterskih radova s bogatim iskustvom na domaćem i svjetskom tržištu.

O nama

IZOMONTING d.o.o. nastavlja tradiciju radne organizacije IZOMONT, započetu još 1953.g. te je prepoznatljiv partner u užoj i široj regiji u segmentima: INDUSTRIJA, BRODOGRADNJA i GRADITELJSTVO.

Navedene segmente poslovanja nadopunjavamo cjelokupnom vrhunskom uslugom izvođenja:
- IZOLACIJA (toplinske, zvučne, protupožarne)
- MONTAŽERSKIH RADOVA
- SKELARSKIH RADOVA
- ANTIKOROZIVNIH I LIČILAČKIH RADOVA,

te s visokokvalitetnom tehničkom opremom, materijalima i tehnikama.

Putem specijalizacije i usavršavanja iskusni stručnjaci koji su stasali i razvijali se s tvrtkom, garancija su kvalitete i uspješnog poslovanja, koji s našom najvećom izolaterskom tvrtkom sudjeluju na izgradnji svih većih industrijskih postrojenja na području Republike Hrvatske i susjednih zemalja.

Naša vizija

S našim partnerima i povezanim društvima stručno, inovativno i pouzdano ispunjavamo želje naših kupaca. To je ono što nas čini prvim izborom za naše kupce i zaposlenike. Naša vizija je biti utjecajan sudionik, kako na lokalnom, tako i na međunarodnom tržištu, koji stalnim unapređenjem poslovanja i kvalitetom usluga želi i dalje jačati svoj položaj zadovoljavajući potrebe i očekivanja kupaca.

Konstantnom unutarnjom i vanjskom izobrazbom, kao i specijalizacijom zaposlenika osiguravamo značajan doprinos u ostvarivanju zadanih ciljeva koji rezultiraju prepoznatljivom kvalitetom. Angažmanom naših zaposlenika, našom fleksibilnošću i bliskim odnosima s kupcima želimo nas učiniti Vašim prioritetnim partnerom.

Poduzetničkim djelovanjem na vrhunskim tehnologijama s ciljem uštede energije, naprednim razmišljanjem i stalnim poboljšanjem naših procesa želimo povećati dodanu vrijednost našim kupcima i dugoročno osigurati zajednički uspjeh.Profil tvrtke

Izomonting d.o.o. je tvrtka koja ima svoj identitet, samostalnost, individualnost i kolektivnu snagu. Renomirana je tvrtka koja je na domaćem tržištu te na tržištu susjednih zemalja izgradila čvrstu poziciju. Uvođenje modernih tehnologija, povećanje tržišta i broja zaposlenih doprinijele su razvoju uspješne tvrtke.

Sve navedene radove izvodi najsuvremenijim materijalima i tehnikama, kroz suvremenu organizaciju koja je spremna preuzeti projekte po sistemu “ključ u ruke“.

Danas je na navedenim poslovima i projektima, angažiran veliki broj zaposlenika podjeljenih u tri organizacijske jedinice:

  •  “IZOMONTING“ Hrvatska
  •  “IZOMONTING“ Njemačka
  •  “IMG“ d.o.o. (specijalisti za izvođenje AKZ radova)

Jasna poslovna vizija, motivirani zaposlenici te uspješan proboj na inozemno tržište svrstali su Izomonting d.o.o. među najuspješnije kompanije u Srednjoj Europi. 

Početkom 2015-te godine naša tvrtka je postala certificirani izvođač radova u domeni energetske obnove u sklopu projekta "OBNOVI FASADU" kojeg provodi nositelj projekta, hrvatski proizvođač toplinsko-fasadnih sustava, LASSELSBERGER-KNAUF iz Đurđevca. Naš stručan kadar uz tehničku podršku proizvođača fasadnih sustava, kao i ostalih partnera na projektu, spreman je odgovoriti na sve upite u svezi kvalitetne obnove vanjske ovojnice, kako kod višestambenih zgrada, tako i kod obiteljskih kuća.


 Naziv Izomonting d.o.o
 Sjedište: Rijeka
 VAT-ID:    
 HR44117641651
 Poslovna banka: BKS d.d. Rijeka