hr de

Fasada - toplinska ovojnica

CERTIFICIRANI SMO IZVOĐAČ RADOVA TVRTKE LASSELSBERGER-KNAUF ZA FASADNE SUSTAVE

U Rijeci, dana 11.03.2015. proizvođač toplinsko-fasadnih sustava, Lasselsberger-Knauf  iz Đurđevca održao je tehničku edukaciju i certifikaciju za IZOMONTING. Pred 15-tak djelatnika naše tvrtke, instruktori tehnike pokazali su na praktičnim primjerima postupak pripreme podloge za fasadne sustave, nanošenje fasadnog sustava, te naglasili važnost pričvrsnica i ljepila koji se koriste za fasadne sustave.

Cjelokupna prezentacija i certificiranje naših djelatnika protekla je sa velikim zanimanjem, posebice o temi utroška ljepila po kvadratu fasade, o potrebnom broju i rasporedu pričvrsnica, o detaljima vezanih uz sanaciju dotrajalih fasada na javnim objektima, višestambenim zgradama i obiteljskim kućama. Provedenom certifikacijom postali smo certificirani izvođač radova za projekt OBNOVI FASADU.

______________________________________________________

U suradnji sa tvrtkom Lasselsberger-Knauf i partnerima na projektu OBNOVI FASADU (Kanuf Insulation, EJOT i Kemenović) izvodimo radove na obnovi vanjske ovojnice za višestambene objekte, industrijske, javne i sportske objekte, te obiteljske kuće. Uz stručan kadar sa bogatim radnim iskustvom, vlastitom skelom za izvođenje radova na visini, te uz pomoć naših partnera spremni smo odgovoriti na sve upite vezane uz obnovu fasada i rješenja koja će doprinijeti učinkovitoj energetskoj obnovi. Za dodatne informacije o fasadnim sustavima, aktualnim natječajima i tehničkim rješenjima u svezi obnove fasada posjetite specijaliziranu web stranicu www.obnovi-fasadu.eu

Za upite i dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila: fasade@izomonting.hr

wp_20150311_09_28_40_smart.jpg

wp_20150311_09_29_32_smart.jpg

wp_20150311_10_35_13_smart.jpg


banner-82.jpg